Matavvikelser och allergier

Vi vill alltid göra allt för att våra gäster ska bli nöjda. Läs nedan så får ni mer information om matavvikelser och allergier.

Glutenfritt i kakboden:  Där finns ”vete”bulle, sotare, kokos, mandelbiskvi (bakelse) och vissa äter vår chokladboll (havre)

Glutenfritt i köket: De flesta maträtter kan fås glutenfritta om ni säger till detta gäller även äggakakan,

Laktosfritt i kakboden: sotare, kokos, jordnötsbakelsen

Laktosfritt i varmköket: Våra kockar fixa alltid något

Sockerfritt: Sockerfri petichux med färska bär är vårt sockerfria allternativ, övriga kakor har vi plockat bort från menyn då efterfrågan minskat.

Nötfritt och mandelfritt: Vanilhjärtan, havrekaka, finskpinne, hallongrotta, äpplemussla, grädd-/hallon-/morots- tårta är några allternativ.

Vegetarianer och Veganer: I kakboden finns vår jordnötsbakelse  till de  som är veganer, till de kan kockarna fixa en sallad. Äggakakan kan vi ordna som ett vegetariskt/fläskfritt allternativ,

Allt vi gör här på flickorna är gjort i samma lokaler därför kan vi aldrig garantera att något är fritt från allergener