Matavvikelser och allergier

Vi vill alltid göra allt för att våra gäster ska bli nöjda. Läs nedan så får ni mer information om matavvikelser och allergier.

Glutenfritt i kakboden:  Där finns “vete”bulle, sotare, kokoskaka, mandelbiskvi (bakelse) och vissa äter vår chokladboll (havre)

Glutenfritt i köket: De flesta maträtter kan fås glutenfria om ni säger till detta gäller även äggakakan.

Laktosfritt i kakboden: sotare, kokoskaka, jordnötsbakelse.

Laktosfritt i varmköket: Våra kockar fixa alltid något

Sockerfritt: Sockerfri petit-choux med färska bär är vårt sockerfria alternativ. Övriga kakor har vi plockat bort från menyn då efterfrågan minskat.

Nötfritt och mandelfritt: Vaniljhjärtan, havrekaka, finskpinne, hallongrotta, äpplemussla, grädd-/hallon-/morots- tårta är några alternativ.

Vegetarianer och Veganer: I kakboden finns vår jordnötsbakelse  till de  som är veganer. Till dessa kan kockarna ä en fixa en sallad. Äggakakan kan vi ordna som ett vegetariskt/fläskfritt alternativ,

Allt vi gör här på Flickorna är gjort i samma lokaler, och därför kan vi aldrig garantera att något är fritt från allergener