Vandra i naturen runt Flickorna

I år har vi engagerat naturvägledaren Lovisa Cederström från Lisskulla och örtpedagogen/ayurvedaterapeuten Martina Jorda en riktig Kräuterhexe. De kommer att leda vackra naturvandringar i området kring Skäret. Vandringarna kommer att vara ca 2 timmar och avslutas med en god lunch på Flickorna.

.

Sankt Pers nycklar (Orchis mascula) bilden är tagen i Bölsåkra naturreservat

Naturvandring kring Skäret

Söndagen den 24 maj kl 10

Följ med på en lättare vandring (4 km) som utgår från Flickorna Lundgren på Skäret. Vi tar er med på en vandring på nya stigar, genom skogsdungar och längs med stränder där ni får njuta av den fantastisk naturen i utkanten av Kullaberg. Ni får lära er mer om naturen och de örter som växer där och ni blir bjudna på ett örtte (med örter från Martinas trädgård) som tillagas längs med vägen.

Vandringen avslutas vid Flickorna Lundgren där ett bord står dukat och ni kan avnjuta er förbeställda lunch tillsammans med gruppen eller på egen hand. Lunchen ingår i paketpriset och ni bokar paketet här på bokningknappen.

Kläder efter väder och bra skor är att rekommendera och ta gärna med ett par stavar om du har ett par.

Vi anpassar både vandringen och gruppstorleken efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning av Convid-19.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en vandring om vädrets makter inte är med oss.”

Priset är 450 kr

inkl Vandring, valfri Lunch Ramlösa/lättöl Kaffe